четвъртък, 25 април 2013 г.

7 капана на бедността

   Тези седем неща държат като в капан бедните:

1. Хората не стават богати, защото не разбират какво означава това.

За едни много това е $1 000 000 , а за други $10 000. Вие сте длъжни точно да разберете , колко пари са ви нужни в края на краищата. И едва тогава ще имате възможност да ги получите. Само тогава може да се появи причина тези пари да се появят у вас.

2. Хората не стават богати защото си поставят плаващи цели.

Днес им стигат 20 000, а вчера са им трябвали 40 000. Но между вчера и днес е минал един ден, и ако целта постоянно се движи , как можем да я уцелим? Никак. Такива хора никога не печелят.

3.Хората си поставят твърде амбициозни цели.

Как може да спечелиш милион евро ако месечният ти доход е само хиляда? И доколкото те поставят пред себе си недостижими цели и сами не вярват че тези пари ще се появят. И понеже не вярват, изобщо не започват и да действат.

4. Богатството в края на краищата не им е нужно.

За много хора повече пари е от областта на : " искам разбира се но......" Точно сега имате толкова пари, колкото са ви нужни в края на краищата. И ни стотинка повече. Вие нямате нужда да имате повече , иначе те биха били повече още сега.

5. Бедните нямат добър план.

Осъществим и реален план, в който да бъде конкретно написано колко точно пари искат да получат и по какъв точно начин. Разбира се ако се опиташ да осъществиш неопределен план ще получиш съвсем друг от очакваното резултат.

6. Нямат добър ръководител.

Всичко в нашият живот трябва да бъде изпълнено на най-високо ниво. Всичко ,което правите трябва да бъде професионално. И ако вие на знаете как да заработите добри пари - попитайте този, който вече ги е заработил.

7. Бедните много мислят и малко действат.

Доналд Тръмп купува имот, който никой не искаше. Ето защо е евтин и е добра инвестиция. След време цената на имота се вдига и всички разбрали че инвестирането в недвижими имоти е печелившо но спечелените пари са за Тръмп.

Предупреден -значи въоръжен. Не се поддавайте на уловките на бедността. Успех!

                                                                                                         "Бизнес цитатник"

Няма коментари:

Публикуване на коментар