четвъртък, 23 януари 2014 г.

За парите

      " Парите са ваучери за щастлив живот." - Вълкът от Уолстриит
Непременно гледайте филма. Честно ще ви кажа че по едно време се отвратих. Такава липса на ценностна система у хората не бях виждал. Пълна липса на честност, морал, уважение. Но съм сигурен че филмът "Вълкът от Уолстриит" показва самата реалност, която се случва там. Хората са свити. Хората се страхуват. Хората се притесняват да разговарят с непознати. Хората се срамуват да поискат, това което искат. И те го знаят. Вълците от Уолстриит. Нахакани, безмилостни, нагли, устремени единствено към собственото си благополучие, такова каквото те го виждат. Унищожават човешки съдби с лекота. Във филма виждате само това, което се случва с брокерите, но е оставено на вас да си представите какво се случва с хората излъгали се да поверят парите си на брокерската компания и в последствие загубили ги. Зад кадър има хиляди трагедии и провалени човешки животи.
       Гледайки филма трябва да осъзнаете две неща:
1. Парите са енергия и сила, с която можете да постигнете всичко за което някога сте мечтали.
2. Не бъдете свити, притеснителни, страхливи и срамежливи! Бедете смели, целеустремени, общителни, настойчиви и активни - и ще постигнете мечтите си!

Давай напред!                                                                            Андреян Иванов

2 коментара:

  1. Росен:Варна
    Филма наистина е много хубав, но много хора не го разбират.
    Накрая се изкефих когато Лео извади една писалка и накара всеки да му я продаде. Както в книгата на Киосаки "Богат татко беден татко" богатия татко го оставяше да работи в XEROX за да се научи да продава и да не се притеснява от отказите които получава.
    Извинявам се ,че отдавна не съм писъл Анди
    Продължавай с прекрасния блог. Блог който отваря очите на хората, които искат да прогледнат.

    ОтговорИзтриване