събота, 5 май 2012 г.

Фифти Сент за успехът

" Вашето мнение за вас самите се превръща във ваша реалност. Ако прекалено много се съмнявате в себе си, тогава никой няма да повярва във вас и всичко ще тръгне наопаки. Ако промените мисленето си в обратна посока, ще ви се случи точно обратното. Нещата са много прости!"

"Роден съм сам и ще умра сам. Смятам да правя това, което е правилно за мен, а не да живея своят живот според желанията на някой друг!"

"Още като дете разбрах една истина - момчето, което отказва да се бие в двора на училището, винаги ходи с насинено око. Ако човек покаже, че на всяка цена иска да избегне неприятностите, вече си е навлякъл такива!"

"Хората най-много се страхуват да бъдат себе си. Те мечтаят да бъдат напримет Фифти Сент или някой друг. Правят всичко онова, което са видели от другите, независимо дали то подхожда на това, което са те самиите в дадена ситуация. Но този път не води до никъде. Личната ви енергия остава на ниско равнище и никой няма да ви забележи.  Отдалечавате се от единственното нещо, което ви принадлежи - това, което ви прави различни от останалите. Аз прогоних този страх и когато усетих силата от това, че успях да покажа на света, че не желая да приличам на другите хора, вече нямам намерение да се връщам назад."

Формулата на успеха на Фифти Сент е смелостта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар