петък, 13 април 2012 г.

Тайната

Всичко започва от "Тайната". Тайната е законът на привличането. Той гласи: Привличаш към себе си това, за което си мислиш! Ставаш това, за което си мислиш по цял ден! Ако мислиш че ще станеш полицай, ставаш полицай. Ако си мислиш че ще бъдеш шампион, ставаш шамшион. Ако си мислиш че си богат, ставаш богат. Богатството не е функция на парите, богатството се случва в главата ти. Ако си мислиш че ще успееш- ще успееш, ако си мислиш че няма да успееш-няма да успееш. Просто привличаш към себе си това за което си мислиш. Това е. Толкова е просто! Само дето не е лесно да се повярва. Не е лесно да контролираш милите си. Не е лесно живеейки в един отрицателно настроен свят, свят от песимисти, да бъдеш положителен, да бъдеш оптимист. Който го направи, може да бъде какъвто си поиска и да получи каквото си поиска. Ама какво Ви разправям? Вижте сами! Няма по добро от оригинала :) Купете си книгата или гледайте филма.   



Ако искате да бъдете богат човек мислете като такъв, дръжте се като такъв, действайте като такъв. Някой беше казал: Реши какъв искаш да бъдеш и действай все едно че вече си! Абсолютно вярно! Да бъдеш богат е въпрос на избор. Реши че искаш да бъдеш , мисли че ще бъдеш и действай за да станеш. Богатите имат за пример други богати и успели хора. Богатите уважават успехите на другите. Те искат да са като тях и стават като тях. Обратно, бедните ненавиждат богатите. Бедните мислят че богатите са престъпници. Бедните мислят че богатите са нещастни. КАК тогава да станат богати. Няма начин! Не можеш да станеш това, за което мислиш че е лошо. После се оплакват? И в безсилието си завиждат и се озлобяват. Какво ще кажете за това:


Хората пишат подобни неща и им е забавно. Мислят го за мъдрост. Мислят че е оригинално. Но не е! От това лъха само на омраза и завист. Как богатите ограбват бедните чрез своят бизнес? Напротив! Богатите наемат на работа бедните и по този начин хранят семействаата им! Обаче парите не им стигат и затова обвиняват богатите. Искат да им се ДАВА повече.
Виждате ли? Искат да им се дава, а не да работят. Само че работодателят дава според работата. Вярно че парите не стигат. Но не ви е виновен работодателят- ВИЕ САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ!!! И този блог има за цел да Ви покаже защо. Разберете, докато се отъждествявате с губещите, с бедните, вечно недоволни и мрункащи, с отрицателните хора- ще бъдете точно такива! Ако се отъждествявате с богатите, успелите, позитивните, мислещите и действащите хора има шанс и вие да станете като тях. Каквото си мислите, това ставате. Мислите стават неща!

И така, разберете закона за привличането и действайте според него. Това е началото за успешен и богат живот.
                                                                                                      Андреян Иванов

Няма коментари:

Публикуване на коментар